tiistai 26. heinäkuuta 2011

Paina paina!

Eilisestä innostuneena tänään käytiin tekemässä lisää keppien kakkosväliä ja sitä uutta keinua. Keppejä tehtiin eka, Mika oli namiautomaattina ja se taisi olla vähän väärä ratkaisu. Sinni ikäänkun unohti aina yhden tehtävän jälkeen kaiken muun kun palkan, eli sen siivekkeenkierron tai putken jälkeen täysiä hakemaan lihapullaa! "Kyllä itiltä aina taa" sanoi Sinni "jot ei heti anna niin titte komennan". Hän oli aivan varma että ei häneltä mitään vaadita. Kauheella jankkauksella alko välillä tulemaan onnistumisia ja uskalsin jopa laittaa kakkosvälin suoraan. Se piti kyllä lopuksi taas laittaa vinoon että saatiin edes yksi onnistuminen. (Vaikka Silvian periaatteen mukaan olis pitäny vaan lopettaa, mutta mun mielestä nyt oli kyse siitä että vaatimus oli saatava vietyä loppuun.. en tiiä, ei kai sillä isoa väliä ole. Ihanaa kun voin ajatella, ettei noin vanhan kanssa enää ole niin justiinsa, ei se jokaista virhettä jää muistelemaan.)

Keinutreenissä tämä vetovoimainen namiautomaatti oli sitten hyödyksi. Hetsasin ja kiritin keinulle joka laski minipöydän ja muurinpalikoiden päälle. Pari toistoa otettiin ihan pelkällä pöydällä ja vähän vauhti hiipui siinä, joten loppuun vielä minipalikan kanssa superpalkat niin eiköhän tuo tuosta hyvin etene. Otin Sinnin aina siitä päästä syliin ja kannoin uuteen hetsaukseen, ei siis ollut tarvetta miettiä onoffin vaatimista. Mutta mitenköhän sen tohon nyt saa ympättyä? Ei kai sitä tarvi vielä miettiä, pääasia on saada menemään täysiä loppuun. Pitää vaan varmaan laittaa koroke aina niin, ettei siinä tule mitään mahdollisuutta tehdä onoffia, eli ei enää pöytää. Onoffit vasta sitte kun menee maahan asti ja sitä ei tarvi päästää tapahtumaan vielä pitkään aikaan ja silti saadaan ihan hyvää pamautustreeniä.

Tööppö oli kaikesta aherruksesta ihan tööt eikä oikein nauttinu siitä varsinaisesta lenkistä treenien jälkeen. Muutenkin tämä liikunta on viime aikoina ollut vähän huonoa ja luulen, että tyyppi on päässy koppuroitumaan. Se olis nyt pakko päästä tekemään ihan tavallisia metsälenkkejä.

Ruokapuolesta sen verran, että Roburin säkki loppui eilen. Halusin miettiä jotain tilalle kun jostain syystä mulla on pakkomielle säätää näitä ruokia koko ajan. Kun ei nyt yhtä nappulaa voi pelkästään antaa... Nyt on syöny treeninamien lisäksi kanansiiven joka päivä ja sitte niitä kahta nappulaa. Eikä siitä ota tietenkään selvää että mistä kakan epätasasuus johtuu. Tosin ei se ole paha, että on epätasasta kun määrä on jostain syystä ollut aika kohtuullinen jo pitkään. Ehkä mun on pakko nyt antaa olla ja syöttää tota Nutroa(mini adult lammas riisi) vaan. Ja öljyä (pellanvansiemen) ja nivelvalmistetta (Flying dog Healty joints) ja magnesiumia (Emgesan 250mg puolikas/pvä) ja treeninamina sitä koiranmakkaraa kunhan toi lihapullapussi loppuu. Niin ja ostaa lisää B-vitskua (Neurobion forte puolikas/pvä). Hyvä kirjottaa tästä hullutuksesta tänne niin ehkä vähän hilliintyy.

2 kommenttia:

 1. Voin selkeästi kuvitella nuo Sinnin sanomiset.

  Ruokinta-asiasi ovat aina yhtä viihdyttäviä. Ehkä minunkin pitää hankkia tuota Flying Dogia, kun purkkikin oli niin hieno ja tuote varsin professionaalisen oloisesti hienoihin kapseleihin pakattu (oletan että ne Sinnin kapselit olivat niitä?). Tai sitten vaan niitä liskovalmisteita.

  VastaaPoista
 2. Lippe voi antaa Nutrobalinsa teille perinnöksi jos joskus kuolee. Kyllä kai siitä vielä vähän parasta ennen-päivän jälkeen jotain hyötyä on? Ihan käypä kalsium vitamiinijauhe:

  1g tuotetta sisältää:
  200mg kalsiumia,160 IU D3-vitamiinia.
  Lisäksi: A, C, E, K, B1, B2, B6, B12 folic,B3& B5-vitamiinia, biotin choline niacin.
  Mineraaleja: fosfori, natrium, rauta, koboltti, jodi, mangaani, sinkki, seleeni, kupari

  VastaaPoista