sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Paiskitaan hommia

Tiukkaa touhuilua ollut viime päivät. Juoksemista on jatkettu pe ja la, se on kovin hauskaa ollut. Joko on tapahtunut joku selvä edistys tai sykemittari on mennyt rikki, mutta on päästy ihan kivaa vauhtia menemään. Hinausköydet on saaneet tyypit vetämään ja Sinni jopa ravaa vetäessään. Ihan koko aikaa ja kovin lujaa eivät vedä ja raviakaan ei ihan hirveän paljon ole Sinniltä näkynyt, mutta silti. Hinausköysi on niin lyhyt lyhimmillään, että siinä on koko ajan pieni jännite, joten ihan sama sitten vaikka vetäisi vähän lujempaa. Vanha joustonaru nykäisee aika lujaa ennen kun alkaa venymään ja sen kanssa Sinni on aina tyssännyt sitten siihen.

Perjantaina lenkin ja pienen työnteon jälkeen suunnattiin taas Lahteen :) Kun Kistakin meni niin mehän päästiin tavallaan ilmaiseksi mukaan. Vaikka mun autolla mentiinkin... Tällä kertaa treenit oli aika tiiviit ja jämptit, kaikki kävi kentällä vaan kerran. Sinni käytti vuoronsa tehden rataa ja hulppeasti tekikin! Oli ihan ammus! Juuri ennen keppejä sössin ja sitten keitti niin, ettei kepeille löydetty ollenkaan, mutta muuten huisia. Tehtiin sitten enemmän sitä keppejä edeltävää poispäinkäännöstä ja siitä kepeille menoa. Kertailun jälkeen sujui oikein hienosti ja onnistui jopa leikata takana kepeille. Se on erikoista miten taitava ja nopea ja hieno Sinni on ja sitten silmänräpäyksessä se muuttuu täysin holtittomaksi räksyttäjäksi.

Hoppu teki ensin pienen pätkän rataa. Hän oli oikein hieno myös, mutta alkuun olisi kovin mielellään oikaissut suoraan palkalle. Lopussa silti sain minäkin jo sanottua ohjeeni väliin. Radan jälkeen tehtiin vielä tietysti puomia. Nyt oli keskiviikon toilailut jääneet taakse ja teki ihan järkevästi töitä. Olin kyllä itsekin nyt parempi, koska nyt tehtiin joka toinen aina helpompi toisto. Siten saatiin onnistumisia koko ajan ja pystyi itseasiassa vaikeuttamaan paljon nopeammin. Kummaltakin puolelta meni nyt kokonainen puomi ihan hienosti.

Lahdesta kaahattiin pääkallokelissä Ojankoon Hopun virallisiin treeneihin. Niissä jatkettiin päivän erinomaisen taitavaa linjaa. Ensin otetiin hyppyä, lyhyenä ja suorana. Ihan vaan yksittäin, eli simppeliä kertausta, rima 10cm. Sitten keppejä. Kuja oli mielestäni aika pitkä, mutta Hopun mielestä ihan naurettavan helppo. Meni oikein ihan mistä vaan ja vaikka lähetin ulkopuolelta! Ei yhtään kertaa mitään epäröintiä tai virhettä. Oikea neropatti!

Lauantaina Sinni jäi kotiin potemaan juoksuaan ja me mentiin Hopun kanssa Pomppa-hommiin meidän hienon Vuokkoset-areenan avajaiskisoihin. Päivän mittaan hengailtiin kaikenlaisten ihmisten ja koirien kanssa, leikittiin moneen otteeseen kahdestaan ja käytiin koikkereitten kanssa rankka umpihankilenkki. Iltapäivällä Hoppel oli aivan naatti ja nukkui pöydän alla häkissä tyytyväisenä. Illalla kotiin tultua mentiin siis vielä Sinnin kanssa juoksemaan ja Hoppu sai tulla mukaan Sinnin tueksi ja turvaksi.

Sunnuntaina sama kuvio kuin eilen, paitsi että ei käyty niin rankalla lenkillä eikä juoksemassakaan. Illalla vaan lyhyellä kävelyllä pyörähdettiin molempien kanssa. Hoppu jaksoi tänään paljon paremmin, oli jo niin tottunut kisahälinään. Silti meillä on kotona nyt kaksi väsynyttä koiraa. Hopulle viikonloppu oli kaikenkaikkiaan rankka ja Sinnille elämä taitaa itsessään olla aika rankkaa.

Itse avajaistapahtuma meni hienosti. Pompalla meni mukavasti, halli oli upea ja kisat sujui hyvin. Voi kunpa päästäis Sinnin kanssa äkkiä mukaan oikeisiin touhuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti