tiistai 15. marraskuuta 2011

Eteenmenemene!

Ehkä vähän epäedullisesti oli tänään heti Paw-päivä. Sinni oli eilen antanut niin kaikkensa, että kyllä selkä jäykältä näytti. Alkulenkillä sieltä irtosi ihan rentoa ravia ja kai se siitä vertyi.

Treenit tehtiin varmuuden vuoksi pienillä rimoilla ja selälle kevyitä juttuja. Ekalla hukilla ohjelmassa oli yksinkertasesti etenemistä. Koko kentän pituudelta piti edetä kipolle ja matkalla tehdä kaksi hyppyä. Hypyt piti olla aikalailla päissä tai kiersi. Hienosti lähti matkaan ja lujaa meni loppuun asti kun itse jäin lähtöön. Eri juttu olikin sitten kun lisättiin mun liike. Oli hyvin hyvin haastavaa juosta eteenpäin kun teki mieli vaan kääntyä räyhäämään mulle. Alkoi siinä pikkuhiljaa päässäkin keittää ja kun rauhotuttiin kunnolla niin saatiin yksi ihan nätti eteneminen mun tullessa perässä.

Hoppu teki sitten samaa heti perään :) Matka oli tosin paljon lyhyempi, eikä tietenkään mitään lähtöä vaadittu. Alussa etsi nameja enemmän kupin ympäriltä maasta, mutta hienosti ymmärsi sitten namikupin idean. Lopussa pääsin ihan nätisti juoksemaan mukana kun tenava rynnisti häntä heiluen kupille siivekkeiden läpi.

Simpan toka vuoro oli kontaktirullausta. Se rullaus jäi aika vähiin kun tyyppi teki tosi hienosti koko radan melkein ekalla. Toki se tehtiin ensin pätkissä, mutta nekin siis sujuivat lähes virheittä. Nyt oli puomi ekana ja virheet saatiinkin sen lopusta kun nami oli vasta A:n jälkeen odottamassa. Sinni teki kyllä oikein, mutta vapautti itsensä turhan herkästi. Siinäpä olikin sitten työsarkaa tälle päivälle.

Tehtiin kontaktihärkkimistä ensin A:lla ja meni aika iisisti. Sain juosta takaa ohi ja kiltisti pysyi. Siirryttiin puomin päähän ja oli ihan toinen tarina. Siellä ei meinannut pysyä millään, ei niin millään. Kippo ihan lähelle ja tosi rauhallisia liikkeitä niin saatiin jotain onnistumisia. Tässäkin näin jälkeenpäin ajateltuna saattoi pää jo porista liikaa, olisi pitänyt tehdä joku rauhottumisjuttu. Mutta kyllä tästäkin varmasti hyötyä oli. Hauska on Sinnin kanssa tehdä kun hän vaan jaksaa ja jaksaa. Koko ajan ihan sama hullu huuto tekemään, eikä toistot tosiaan kyllästytä :)

Populi jatkoi siitä mihin oli jäänyt. Nyt mentiin kaksi hyppyä kupille. Kova oli veto palkalle, vaikka multakin sai namia niin ei millään olisi tullut poispäin kupista. Itse harjoitus sujui niin kivasti, että laitettiin vielä putki ennen hyppyjä. Se oli jo vähän haastavaa. Hopun piti löytää umpikulmasta sisään, jotta kerkisin kunnolla muistuttamaan eteen-menoa putken jälkeen. Se umpikulma ei aluksi meinannut löytyä ja se tuotti hankaluuksia. Mutta sitten kun löytyi niin kyllä meni etevästi nelikuinen pentu kolmen esteen radan!

Loppulenkillä pikkuneiti hepuloi mahottomasti ja Kirvakin melkein yhtyi leikkiin. Oli tänään jotenkin rennompaa leikkiä Sinninkin kanssa ja varmaan on väsyneempi Poppelsson tänään kuin eilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti