keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Tylsää

Ei tapahdu yhtään mitään.

Eilen kävin ihan normilenkin pimenevässä Uutelassa. Koirat ei kovin paljon keskenään leikkineet, joten aika kevyt päivä oli. Illalla tein vielä jotain häkkileikkejä, mutta oma maltti ei nyt riittänyt niin ei ollut mitään superia.

Hoppu kakkaa yöllä ihan tolkuttomasti, koska syö nykyään niin iltapainotteisesti, melkein 3 mittaa joskus yhdeksän aikaan (aamulla yhden ja illansuussa yhden). Samaan aikaa syö Sinnikin ja olen ajatellut, että pakkohan pennunkin on lopulta samaan rytmiin tottua. Mutta jos nyt kuitenkin vielä toistakseksi tasottaisi syömistä päivän mittaan enemmän niin saisi suurimman osan kakasta ulos...

Tänään käytiin pitkästä aikaa Oilin kanssa lenkillä, Sinni pääsi viimein esittelemään bestiksensä Hopulle. Oikeastaan Hoppu esitteli itse itsensä parhaiten ja kaksikko leikki oikein makoisasti ennen kun Sinni peto pääsi autosta. Kolmikolla leikki ei oikein lähtenyt koko lenkillä kulkemaan. Mun riiviöt vaan kiusasi Oilia, joka joutui kaikessa pasifistisuudessaan jopa murahtelemaan Hopulle. Hoppu ei edes yrittänyt leikkiä vaan vaani ja hyökkäili näykkien. Sinni ei sitten osannut tehdä muuta kun huutaa. Ehkä he vielä oppivat leikkimään yhdessä.

Kotiin tullessa leikittiin autolla häkkipelejä. Sinnin kanssa oli todella paljon vaikeampaa ja koko ajan sai alottaa alusta. Hoppu oli taas ihan fiksu. Kylmyys vei lopulta maltin multa, mutta eiköhän tuosta jotain hyötyä ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti