torstai 29. maaliskuuta 2012

Kuraa

Maa alka tulla esiin märkänä ja kuraisena. Miten se muka aina on jotain pielessä, ihan sama mikä vuodenaika...

Eilen välteltiin kuraa menestyksellä. Aamupäivällä kiidettiin juoksulenkki. Kyllä se vaan menee sujuvasti kun omalla porukalla ollaan. Simppa ravasi melkein koko matkan. Hoppu kulki melko nätisti keppi suussa.

Iltapäivällä pulahdettiin uimaan. Olipa tosi kätsää kun ei ketään tarvinnut pestä tai föönata. Kätsää oli itse uiminenkin kun Hoppu viihdytti itseään ja Sinniä vaan nostelin veteen. Pari kertaa tuli yhteentörmäyksiä tai oikeastaan Hoppu taisi ihan tarkotuksella tulla härkkimään Sinniä. Sinniä sellainen suututtaa pirusti ja Hoppu vaan etsii vähän lisähupia kun ei sitä koko ajan voi sukeltaa tai riepotella lelua.

Tänään oli sitten Hopun hyppypäivä! Menimme siis hallille. Valittiin Pomppa-kenttä jotta maksimoitiin onnistuminen, siellä vaan on kaikkein rauhallisinta.

Hoppu pääsi siis tekemään parit perussarjat. Tehtiin 5 cm rimoilla kun pumppeja ei ollut saatavilla. Neitokaisella oli vähän kiire ja roiski menemään ihan miten sattuu. 5 toistoa otettiin ja vikalla osui suurinpiirtein oikein väleihin... Muilla vuoroillaan Hoppu teki kaikenlaista sälää. En oikein tiedä nyt mitä sen kanssa tekis.

Sinnin hypyt:
1. Korkeudenarviointi, 3 peruss. hyppyä, 8 jalkaa ja 30-40 pysty. Oli ihan nättiä, ei vaikuttanut korkeus mitenkään.
2. Korkeus-etäisyys-voima-suora, 25 pysty 9,5 jalkaa 30 pysty 9,5 jalkaa 30-40 pysty. Oli vähän pitkät välit ja Sinni joutui tekemään tosissaan töitä, mutta selvitti hienosti. Ei se korkeus ollut mikään juttu.
3. Alastulotreeni,  25 pysty 6 jalkaa 25 tasaokseri 6 jalkaa 25 pysty. Juoksin mukana ja aika töminä siellä kävi, ei ole laskeutuminen helppoa, ainakaan kiireessä.

Treenien jälkeen ei voitu enää välttää kuraa koska joka suunnassa sitä oli. Alkulenkki oltiin tehty kotona kuivalla tiellä, mutta nyt halusin päästää kahjot suoraan kaahaamaan. Siellähän ne kynti sitten kylkiä myöten ruskeina... Mutta kyllä pitävä maa onkin sitten vauhdikas alusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti