lauantai 5. toukokuuta 2012

Ei malta pysyä pois

Eilen käytiin Ojangossa juoksemassa. Ennen lenkkiä otettiin pikatreeni keinua Poppelin kanssa. Vauvakeinu meni ihan etevästi. Nousee vaan pirulainen inhottavasti takajalkoja vasten kun Hopulla on etujalat maassa ennen kuin koko hökötys. Ei viitsi paljoa tolla treenata ettei altistu turhaan selkävaivoille.

Tänään sitten mentiin heti oikealle keinulle. Ensin medimuurin päälle, mutta parin toiston jälkeen ihan kokonaan alas. Alkuun oli vähän vaikea pysähtyä oikein kontaktille, mutta kyllä se alkoi sujumaan. Samoin alkuun olisi ehkä voinut järkyttyä isosta pudotuksesta, mutta broiskun sydän ja Marjo siellä päässä vastassa oli niin nannaa, että kyllä lopputulema oli suuri hinku aina uudestaan suorittamaan. Noin on hieno keinu asennettu Hopulle!

Sinnin hyppytreeni oli
1. kolmoissarja, 11 jalkaa, 40-50 pysty, 15 jalkaa, 35 pysty
2. kolmoissarja, 11 jalkaa, 40 pysty, 15 jalkaa, 35-45 pysty

Putkesta putkeen yhdessä juosten kaikki. Menee jo niin varmasti putkeen lopussa, että voin leikkailla miten vaan. Täytyy nyt radanomaistaa näitä treenejä tarpeeksi selkeästi niin pian saadaan upeasti eteen ampuva Simppa radoille.

Niin ja noi huisin korkeat hypyt meni kaikki ihan siististi. Vähän hirvitti se 50, mutta ei tarvi sellasta kovin paljoa tehdä.

Hoppu teki keppejä kolmella parilla tokan kiekkansa. Ihan hyvin taas löysi oikeat välit. Selvästi vaan väsytti kova ajatustyö. Pitääpi malttaa treenata kivastikin näitä.

Loppulenkille otettiin Kiukku mukaan. Taas siunailin koko matkan miten seesteinen seurakunta meillä olikaan. Juuri kun tuumin, että isoon kotiin mahtuisi kolme koiraa palautti vanhat ja viisaat mut maan pinnalle. Joku tyhmä juttu siinä oli ja Sinnillä meni käpy. Oli vaikeuksia erottaa koirat toisistaan kun Sinnistä ei saanut mitenkään otetta. Ja otteessakaan ei pukarit lopettaneet. Siellä me huudettiin kilpaa kaikki kolme ja Hoppu ihmetteli vieressä. Lopulta tunteet laantui ja päästiin jatkamaan matkaa. Huomasin siinä Kiusan nenän päällä reiän. Ei ole ennen ollut kenessäkään mitään ja muuta en löytänyt, tylsä fiilis. Sinni on niin hölmö kun pitää haastaa riitaa isompien ja vahvempien kanssa.

1 kommentti:

  1. Kiusis ei ole pienistä moksiskaan. Tietty olisi kaikille kivempaa, jos Sinni pystyisi käsittelemään kriisejä rauhanomaisemmin. Kiitos Kiusan lenkityksestä!

    VastaaPoista