torstai 8. joulukuuta 2011

Melkein päivä

Tänään tehtiin periaatteessa tosi paljon, mutta oikeesti useimmat jutut jäi ihan puolitiehen.

Päivän aluksi lähdettiin uimaterapiaan. Tämä olikin ainoa asia, mikä tänään tehtiin loppuun asti. Sinni ui ja käyttäytyi niin hienosti, että alkoi puhti loppua ennen aikaa. Minä sitten hain Hopun mukaan hyödyntämään viimeiset minuutit. Pikasuihku, liivit päälle ja altaaseen. Hoppu ei ihan pysynyt kärryillä ja tilanne yllätti uimataidon. Uitin sen vaan muutaman kerran päästä päähän kun tekniikka oli kovin kehno. Ihan muuta kuin viimeksi. Otti kyllä nyt lelun vedestä ja oli muutenkin ihan reipas, mutta itse uimataito oli nyt unohtunut. Siihen se aika loppuikin ja siirryttiin pois.

Hyvinkäältä jatkettiin Lahteen. Oli tarkoitus treenata ja testata miten fyysisesti väsytetty Sinni pystyisi keskittymään, josko olisi saanut ihan kepit ja kontaktit radalle. Siinä kävi kuitenkin niin, että väsymys oli ihan muualla ja päätettiin jättää treenit kokonaan väliin. Ei vaan huvittanut treenata tänään.

Mentiin vaan lenkille Salppurin metsiin muistelemaan menneitäni. Siellä hyppyrimäkien takana on tullut lenkki jos toinenkin vaellettua, olipa nostalgista <3 Ihan hyvä lenkki se oli, eli toinen loppuun saatettu asia tänään.

Lenkin jälkeen muuten söin pizzankin kokonaan, pitää kohta vaihtaa otsikko...

Kotiin ajeltuani sain heti lähteä Ojankoon, kun olin periaatteessa luvannut vetää treenit. Onneksi ainoa paikalle saapunut treenaaja oli suotuisa ja riitti kun Hoppu leikki Nenan kanssa.

Leikkien jälkeen halusin vielä kuitenkin ottaa härkää sarvista ja tehdä edes jotain treenaamiseen liittyvää tänään ihan kunnolla. Niinpä menin työstämään sitä leikkimisongelmaamme ihan apua hakien. Apua sainkin, aika väärillä urilla olen ollut. Olen edelleen, koska ei tätä nyt ihan kerralla ratkottu, ainakaan nilkkoja myöten räntäsohjossa. Paremmalla kelillä jatketaan sitten.

Tämä on aika suurinpiirteistä tämä henkilöiden mainitseminen mulla täällä. Voisitteko mainitut henkilöt laittaa kommentin vaikka tähän jos teitä saa mainita nimellä? En muista tätä kuitenkaan kysyä muulloin.

1 kommentti: