maanantai 26. joulukuuta 2011

Turbojoulu

Joulu on tiivis kolmepäivänen. Siihen sisältyy 6 perhe/sukulaiskokoontumista. Kaikki ihan mukavia, koska epämukaviin ei jouluna suostuta, mutta rankkaa se on silti. Myös koirille. Kyllä me lenkkeiltiinkin ihan kivoja lenkkejä, mutta kyllä meillä oli paljon väsyneempiä koiria kuin fyysinen rasitus antoi olettaa.

Aattona juostiin Martan kanssa. Valeraskas Martta oli aika tosikko, mutta Hopun suostuttelu sai sen intoutumaan kilpasille. Silloin Sinni oli sitten tosikko ja katkaisi leikin. Sinnin mielestä vaan Sinnin kanssa saa leikkiä, tai sitten ei leikitä ollenkaan. Ei se Hoppua haitannut, juoksukaveri vaan vaihtui.

Joulupäivän aamulla mentiin sienimetsään. Onneksi sienten löytäminen otti sen verran aikaa, että koirat saivat oivan lenkin. Niistä oli ihan järjettömän hauskaa hepuloida pehmeissä sammalissa, joista niitä suppiksia etsittiin. Hyvät sienet löydettiin ja perunaruukku oli oikein maukasta.

Tapanina mentiin Hopun kanssa pikatreeneihin Allun ja Rexin seurassa. Otettiin pikkusen lisää kontaktille löytämistä etuperin, hyvin meni. Sitten tutustuttiin pussiin, sekin meni hienosti, tosi nopeasti teki sen ihan yksin vaikka kangas oli painava. Lisäksi vielä parit takaakierrot lelun kanssa, Hoppu leikki ja kiersi!!

Sää oli tosi hieno, joten haettiin vielä Sinni mukaan ja mentiin tonne kiertämään rantoja pitkin. Tuuli kyllä melkoisesti, mutta ei se meitä haitannut. Vasta myöhemmin sain tietää, että oli muka vaarallista olla ulkona tänään...!?

Ollaan matkustettu paljon pikkuautolla, eli koirat on ollu mun jaloissa etupenkillä. Alkuun se oli Hopusta outoa, ei ollut kivaa änkeä niin kiinni Sinniin. Mutta Sinni oli ihan kiltisti kun ei niin lähellä mua tarvi hermoilla. Lopulta tuo onkin oikein kiva tapa matkustaa. Ja autossa vapaana odottelukin on ihan ok, ei tullut mitään tuhoja :)

Joulu meni kivasti, mutta kiva kun se on nyt ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti