keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Reenaaminen kannattaa

Tänään menin vastoin yleistä oikeaa järjestystä ja otin huvin ennen työtä. Heti aamutuimaan kärry kohti Lahtea siis. Perillä pieni lenkki ja halliin.

Ekana tehtiin vaan kaikki vaikeat esteet peräkkäin, ei mitään kummenpaa kääntämistä. Lähtökohtaisesti siis ajattelin, ettei tarvitse ohjatakaan. Vaan kylläpä piti, ei tainnut ainutkaan este mennä itsestään. Törttö piti hyvin tarkasti viedä jokaiselle esteelle, sillä mikään ei häntä imenyt.

Kaikki muut kyllä meni ihan mallikkaasti kunhan vein tarkasti perille asti. Mutta vieras rengas ja keinu oli täysin tunnistamattomia. Sinni kertakaikkiaan kieltäytyi ymmärtämästä Paina-käskyä. Saatiin siihen lopulta jotain tolkkua, mutta vastineeksi Sinni jätti sitten puomin päähän ison lirisevän vastalauseen...

Hoppu teki simppeliä etenemistä. Remmissä oli ja kupille pyrki. Hienosti imee putkeen kun tietää että sitä kautta pääsee kupille. Oikein hienosti muutenkin suoritti, järkevä, vauhdikas ja innokas pentunen.

Sinnin tokalla kiekalla tehtiin ratamaisempaa rataa. Nyt ei ollut keinua ja rengasta mukana niin kaikki meni ihan hienosti. Teki tosi hienoja juttuja ja koko ajan kiltisti kontaktit ja kepit, hyvä tyttö! Loppuun otettiin sitä pirullista rengas-keinu-yhdistelmää. Nyt oli ihan toinen ääni kellossa. Saatiin tuttu veto keinulle ja reipasta suorittamista.

Aika paljon Sinnin kanssa tehtiin. Tai siis tekemisen taso oli yllättävän korkea, pystyttiin tekemään paljon eri juttuja. Se tuntuu kuin tekisi tosi paljon, vaikka varmaan aika samoissa oli aika ja rasitus kuin perinteisissä kontaktirullauksissa.

Hoppeli teki ekan kiekan harjotusta nyt toisinpäin. Kahden hypyn takaa tullessa ei enää olisi kerinnyt putkeen kun kuppi jo kutsui. Mutta kyllä se alkoi silti sujumaan. Ihanan iloinen pieni vintiö siellä kirmasi oikein tomerasti <3

Loppulenkki oli taas vähän koirapuistomaista meininkiä. Mutta perustelu on ihan pätevä, piti hoitaa bisneksiä ja silloin oli helpoin seistä metsässä.. Lenkin jälkeen sivistynyt lounas, josta ei tullut ähkyä !? Sitten kipinkapin kotia päin ja töiden kimppuun. Helppo oli raataa pitkälle iltaan kun oli niin kiva treenipäivä takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti