tiistai 6. joulukuuta 2011

Ollu vähän muuta

Sievoinen blogitauko aiheutuu tietysti siitä kun ei kerkiä tekemään mitään raportoitavaa. On ollu tässä paha suma töitä ja vähän koiratonta lomailuakin.

Reilu viikko sitten perjantaina lähti Sinni Oilille ja Hoppu vaihtui Kiusaan. Lähdettiin Pomppa-retkelle ja kisaamaan. Kisat meni aika mönkään, ei se oikein treenaamatta suju. Pomppa-kojuilu sen sijaan meni ihan kivasti, tosi kiva tehdä sitä pitkästä aikaa.

Maanantain vastaisena yönä tultiin halki lumisen Suomen tänne märkään etelään. Kiusa pääsi kotiin, mutta Hoppu jäi sinne. Maanantaina nimittäin tiiviin työpäivän jälkeen meikät lähti laivalle. Hauska irtiotto, vaikka risteileminen ei kovin hohdokasta ollutkaan.

Keskiviikkoaamuna noukin Sinnin mukaan kaupungista ja oikein sivistyneesti seurusteltiin metrossa ihmisten kanssa. Itiksestä käveltiin loppumatka Marjikseen ja Sinni oli koko matkan irti kun mulla oli kädet täynnä kantamuksia. Hieno Sinni toimi kuin ajatus, tai ainakin hyvin pienillä merkeillä.

Työpäivän jälkeen Poppelssonkin pääsi kotiin. Molemmilla oli ollut oikein antoisa kyläilyreissu. Sinni oli päässyt treeneihin ja Hoppu leikkinyt tädin kanssa loputtomasti.

Torstaista sunnuntaihin olin niin täynnä messaritouhua, että koirat pääsi kunnolla ulos vasta illalla pimeässä. Onneksi on hyvät valot ja lamput niin sujuihan se niinkin. Tosin sunnuntaina ja maanantaina olin jo niin poikki, ettei tehty mitään kummempia lenkkejä.

Tänään tiistaina oli viimein vapaapäivä ja aikaa koiraillakin. Ohjelmassa ainoastaan nukkua pitkään ja käydä hyvä lenkki. Niin tehtiin. Aika hurjat virrat oli neideissä. Hoppu meni ihan hämilleen kun Sinni oli niin hullu päästessään juoksemaan :) Mutta kun hämmästyksestä tokeni niin vauhti oli kyllä ihan yhtä kova. Nyt ovat ihan saman kokoisia ja vauhtikin on aika samoissa.

Lenkin jälkeen vietettiin puoli tuntia suihkussa kun Sinni oli kerännyt roskia itseensä aivan tajuttomasti. Hopussa ei ollut ainuttakaan. Puolensa noissa molemmissa karvalaaduissa.

Suihkun jälkeen Sinnin niskasta löytyi vielä yksi roska. Tarkempi tarkastelu osoitti sen kulmahampaaksi! Kurkkasin epäillyn suuhun ja niin vaan Hopulta puuttuu nyt molemmat alakulmurit. Kamalaa vauhtia se aikuistuu <3

Niin, se messari meni Pompan osalta ihan mainiosti, mutta tässä kohtaa tärkeämpää on kertoa mitä muuta sieltä jäi käteen. Ensinnäkin tietysti ruokaa, iso säkki ANF Performancea ja kolme pientä säkkiä Purina Pro Plania, en edes tiedä mitä sorttia ne ovat kun otin ne kylkiäisenä PAW-toverin palkkioon. Näiden lisäksi 5 kiloa tuli jotain Platinumin tyyppistä, kuulemma vielä parempaa ja tietty kalliimpaa. Lähinnä siksi ostin kun Platinum alkaa loppua ja sitä on niin vaikea hommata lisää, tuota sai naapuriosastolta.

Toisiksi tärkein hankinta liittyy traumaattisiin kakkakokemuksiin. La-iltana kun äänekäs komppaniamme suuntasi lenkille niin koko päivän pantannut Sinni kakkasi jo tuohon kadulle, kun ei penkan puolelle siinä kohtaa pääse. Tietysti juuri silloin huomasin vastapäisessä talossa kyylääjäpapan asemissa ikkunassa.

Eikä meillä kummallakaan ollut pussia. Olen ihmeen kaupalla selvinnyt ilman pusseja tähän asti, mutta nyt oli jo myönnettävä, että helpompi olisi kantaa niitä pusseja mukana kuin kestää näitä nöyryytyksiä. Varsinkin kun asuinympäristö koko ajan kaupungistuu ja puskat muuttuu hoidetuksi puistoksi.

Joten nyt hamstrasin kaikki kakkapussinäyterullat joita tarjolla oli, kokonaiset kolme rullaa! Lisäksi piti tietysti ostaa tyylikäs kakkapussipussukka remmiin kiinnitettäväksi, jotta sitten olisi oikeasti aina niitä pusseja mukana. Se on vähän hankala, kun ihan aina en halua sellaista kantaa mukana. Mutta täytyy vähän modata niin saan siitä nopeasti kiinnitettävän.

Kolmas ostos oli säkillinen purulastuja ja ankkafileitä. Neljäs oli oivalliset raviohjastajan hanskat, juuri sellaiset mitä olen etsiskellyt, tarpeeksi kevyet ja näppärät kädessä, mutta lämpimät ja vettäpitävät ja todennäköisesti myös kestävät.

Viides juttu ei ollut ostos vaan ilmainen. Sinni osallistuu nyt uuden maitohappobakteerin tuotekehitystutkimukseen. En tiedä onko meidän purkki lumevalmistetta vai oikeaa, mutta on se silti kiva katsoa miten se auttaa kaikkiin vatsavaivoihimme. Nyt kahden päivän käytön jälkeen voin kertoa sen, että kun valmiste annetaan iltaruuassa niin aamukakka on ollut löysää. Eli jotain tuo tekee, toivottavasti pidemmän päälle hyvää.

Kuudes ostos jäi onnettomasti tekemättä, piti ottaa Hopulle vakuutus, mutta unohtui kokonaan kaikessa kiireessä. Voi kökkö, pitää hoitaa sitten muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti