lauantai 25. helmikuuta 2012

Hanki kantaa!

Eilen ei tehty yhtikäs mitään. Ei vaan jotenki kerinny. Illalla koitin jotain naksutella, muttei siitä enää tullu mitään kun en jaksanu keskittyä.

Tänään lähdettiin heti aamulla juoksemaan. Oliko tässä peräti pari viikkoa taukoa kun piti sairastella. Kyllä tauko tuntuikin, aika tehotonta oli, mutta ihan kivaa silti. Hoppu otti kaikki tehot irti ja juoksi koko matkan penkassa tai loikkien muuten vaan. Kakara yritti myös useaan otteeseen taas riehua remmillä vaikka muuten se riesa on jo unohdettu. Fleksin kanssa on vaan hiukan hankalampi puuttua, mutta sain silti viestini perille joka kerta ja aion saada ton nyt kokonaan pois.

Sinni ei tosiaan tehoja kaivannut. Se tökötteli koko retken rumaa peitsiä. Pari ihan pientä ravipätkää sieltä irtosi ja se kyllä näytti oklta. En ottanu asiasta stressiä kun jos vauhti on tuo niin vauhti on tuo. Kyllä Sinni komentamalla ravaisi, mutta sitä saisi komentaa parin metrin välein.

Iltasella käytiin Ojangossa. Saatiin ihan mukava lenkki alkuun. Ihanaa kun alkaa tulla kevät: on valoisaa pidempään ja hanget kantaa. Sinnikin tykkäsi, se ei pysynyt pystyssä ollenkaan vaan nautti kieriskellen pitkin avartunutta maailmaa. Ihmistä hanki ei kantanut vaan oli vielä tyydyttävä pysymään poluilla.

Halliin mentiin tekemään Sinnille hyppytreenit. 1. Setpoint okserilla joka nousi 35cm asti, meni nätisti. 2. Korkeusarviosuora jossa toka rima nousi 35cm ja vika 40cm asti. Tämäkin meni nätisti. 3. Perussarja yhdessä juosten, hypyt 15 cm ja etupuolella häiriörimat. Tömisti tosi pahasti jos olin edellä, mutta rinnalla tullessa aika hiljasta. Täytyy ens kerralla laittaa takapuolellekin häiriörimat.

Hoppu teki Sinnin väleissä rauhallisia juttuja. Naksuttelu on nyt tehnyt semmosen vaikutuksen, että istumassa odottaminen on tosi hankalaa kun pyrkii koko ajan tarjoamaan jotain muuta. Pysyy kyllä nätisti jos lähden itse heti pois, muttei anna mun seistä siinä vieressä palkkaamassa... Eipä sitten seistä. Lopussa Poppu sai juosta isin kanssa ja pallon perässä, olipa lystiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti