maanantai 27. helmikuuta 2012

Mainosmallin hommia

Eilen piti hengata kisoissa ja lenkkeillä hyvässä seurassa. Mutta sitten pitikin saada Pomppa-edustuskuva ja se ei ollut ihan läpihuutojuttu näin monen muuttujan kanssa. Kuvassa piti olla minä ja koirat takit päällä ja kaikkien piti näyttää hyvältä.

Käytiin aamupäivällä tossa pikkuniemessä äkkiä napsimassa, mutta siitä tuli katastrofi. Aurinko paistoi niin että silmiä kirveli, kun tietysti piti katsoa aurinkoon. Sinni kaivoi hullun lailla juurta maasta ja huusi, eikä kuullut yhtään kun komensin sitä poseeraamaan. Hoppu päätti ettei halua kiivetä kivelle ja kun yritin asiaa työstää niin se päätti myös alkaa pelleilemään luoksetulon kanssa. Ei saatu kuvaa. Vain irvistyksiä, huutoa ja lällättelyä.

Kävimme välissä lepuuttamassa hermoja siellä hallilla ja pääsin oikein esittelemään miten Hoppu ei tosiaan enää tule luokse käskystä... En voi kuvailla ketutuksen määrää. Lenkkikin jäi aika tyngäksi, mutta jotenkin silti paransi oloa. Lisäksi sain käyttäjätukea kiusankappaleen ruotuun saattamiseen.

Uusin aattein ja pakkoraossa lähdettiin ottamaan kuvaa uudestaan. Taas Hoppu pelleili ja hermo meinasi mennä. Mutta sitten sain yhden hyvän nappasun remmistä ja tuli vähän toinen ilme neidille. Saatiin lopulta ihan ok kuva, vaikka Hoppua piti pitää kiinni ettei saa enää mahdollisuutta. Sen koommin ongelma on ollut järjestyksessä.

Tänään oli juoksuaamu. 45 min Hopun rallattelua ja Sinnin peitsiä. Kyllä ne kummatkin välillä ravasi kauniistikin ja itsestä tuntui hyvältä.

Lenkiltä tultiin kotiin vaihtamaan kamppeet ja lähdettiin suoraan hallille. Sinnin hyppytreenit vuorossa taas.
1. Set point okserilla jossa takarima nousi max 35cm - meni hyvin, ois voinu nostaa vielä
2. Vauhtisuora jossa toka hyppy 30-35cm vika 30-40cm - korkein toisto oli vähän jännittynyt, pitäsiköhän ekaa väliä pidentää kun ottaa sen innarina vaikkei oikein kunnolla yletä.
3. Perussarja 15cm etu- ja takahäiriörimoilla putkesta lähestyen ja kilpaa juosten - itse juostessa en oikein pysty seuraamaan Sinniä, kyllä sillä kiire on, mutta toivon harjotuksen tekevän tehtävänsä

Sinni venytteli ja teki muuta rauhallista aina vuoronsa alussa ja lopussa, jotta seinästä lähtö rauhottuisi ja jotta Hoppu rauhottuu ennen kun tulen takaisin seinälle. Sama juttu siis Hopun kanssa, noiden täytyy oppia että rauhassa pysymällä kaikki on helpompaa ja tulee nopeammin.

Hoppel teki keppejä pitkästä aikaa. Ainakin mielestään viime kerrasta oli ikuisuus, alkuun ei yhtään muistanut mitä tehdä. Kyllä sieltä alkoi oikeakin sisäänmeno löytymään kun väärästä ei tullut palkkaa. Silti pysyi töissä eikä lähtenyt huitelemaan! Täytyi vaan kerran pienesti muistuttaa. Hienosti palkkautui ja leikki pallolla. Rauhallisissa osuuksissa tehtiin paikalla odottamista ja häiriöitä siinä.

Aktiivisen aamun jälkeen neitokaiset ovat olleet tyytyväisen raukeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti