keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Aktiiviaamu

Niin kauniisti aurinko herätteli uuteen päivään, että lähdettiin jo kahdeksalta juoksemaan! Jopa Sinni tuli vapaaehtoisesti eteiseen eikä jumittanut tyynypaikalle.

Kaikkia meidän reittejä ei oltu aurattu, mutta muuten juoksu kulki oikein hyvin. Simppa-bouvier ravasi suurimman osan aikaa!! Hoppu sukelteli pitkin penkkoja, mutta pelleili remmillä jo selvästi vähemmän. Kyllä meidän juoksuharrastus alkaa vielä sujumaan!

Kotona käytiin taas vaan vaihtamassa kuivaa päälle ja pian kaivettiinkin jo autoa kinoksesta- hallille mars!

Töötön hyppytreenipäivä.
1. Setpoint okseri takarima 30-40 cm, eturima 5 cm vähemmän. Uhkarohkea 40 cm kokeilu sujui hyvin!
2. Arviointisuora toka rima 35-40, vika 35-45. Tuli vähän ahnehdittua, ei hypännyt tota 45:sta vaan meni ali. Sen jälkeen meni ali myös 40 ja 35. Vasta 25 hyppäs. Saatiin siis hyviä toistoja ali menemisestä.. Ne mitkä hyppäs, näytti hyvältä.
3. Perussarja oksereilla putkesta lähestyen ja kilpaa juosten. Ensin oli ruotsalaisina mutta tuntui vaan roiskivan läpi niin nostin kunnollisiksi. Oli 15 cm korkeita ja 25 cm pitkiä. Oikeilla oksereilla taisi tehdä huolellisemmin vaikka vedätin aika tavalla.

Sinni harjoitteli "Kirvailua" ilman lelua, siis rentoa ilmavaa verryttelyravia esteiden välissä. Väljemmillä vesillä se jopa sujui ja oli kyllä tosi kivan näköistä ravia. Ahtaammissa paikoissa tarjosi koko ajan jotain estettä, mutta eiköhän tuokin suttaannu. Simppa myös venytteli ja sekin meni hienosti. Taitaa olla hyvässä kunnossa Tättäräinen!

Popeli harjotteli rengasta, paikalla odottamista ja muuria ekalla vuorollaan. Toka ja kolmas käytettiin keppeihin. Kuja oli aika lyhyt koska halusin tehdä vaikeita kulmia ja takanaleikkauksia. Kun teki vaiheissa niin kaikki sujui jopa putkesta 90 asteen umpikulmaan takaaleikaten.. Paljon hankalia jäi kokeilematta kun pallolla palkatessa ei toistoja saa niin paljoa. Välissä pitää aina nautiskella ihanan hassusta mönkijäisotuksesta. Taas pari kertaa nenä meni maahan kun oli liian vaikeeta, mutta pienellä murahduksella työmoraali palasi!

Nyt on viimeiset kerrat ollut aivan liian äänekästä odottamista. Käytännössä odottaja huutaa koko ajan. Ärsyttää ja olen pahoillani muiden hallissa samaan aikaan treenaavien puolesta. Mitähän tässä asialle tekisi...?

1 kommentti:

  1. Kirvailu ilman lelua ei vaan taatusti onnistuisi edes itse Kirvailijalta :-D Jännä nähä bouvier-Simppa.

    VastaaPoista