lauantai 14. huhtikuuta 2012

Puurtamista

Perjantaina oli Sinnin ravipäivä joten lähdimme pyörällä kiertämään Vuosaaren. Alkumatka on ahdasta ja siis Sinnin mielestä ahdistavaa joten siinä vaan köpöteltiin. Kun päästiin väljemmille vesille vauhti kiihtyi ja sitten mentiin koko loppumatka ihan hyvää vauhtia. Aika maratoonari tuo pikkuruinen Tintti kun 7 km vetää liitävää ravia yhtäsoittoa. Aikaa meni reilu kolme varttia. Perillä taas rento ja onnellinen reggaeTööt.

Hopun päivä oli paljon tylsempi. Hän pääsi vaan illalla mukaan kun menin vetämään treenejä. Ennen ja jälkeen käytiin vähän köpöttelemässä ja viskomassa narupalloa.

Lauantaina suunta taas Ojankoon. Kierrettiin alkulenkki jo kotona joten mentiin Sinnin kanssa sitten suoraan halliin. Ihan kaksistaan isossa hallissa oltiin koko sessio. Hyppyohjelma:
1. Korkeus/etäisyysarvio kolmoisperus, 8 jalkaa, pysty 25-35
2. Edellinen 10,5 jalalla
3. Sama 13,5 jalalla
Lähestyminen suorasta putkesta kilpaa juosten. Sinni vähän himmaili kun oli aina mun edellä hypyillä. Siististi kuitenkin meni, minkä pinkomiseltani havaitsin.

Ylhäisessä yksinäisyydessä oli tosi rauhallista ja nyt voin ylpeänä todeta, että tunnelma rauhottui loppua kohden! Luotin ympäristön tukeen enkä hirveästi keskittynyt rauhottamiseen. Kyllä siis teimme joka välissä keskittymistehtäviä, mutta vain palkalla ei kepillä. Sinni kyllä huusi joka välissä, mutta loppua kohden se todellakin väheni. Tietysti osansa oli myös sillä ettei edes Hoppu ollut mukana ja pystyin keskittymään vain Sinniin koko ajan.

Pitää muistaa seuraavalla kerralla kokeilla palkata kokonaan lelulla.

Ennen lenkille lähtöä otin Hopun kanssa vähän malttijuttuja auton edessä. Sinni sai häkistä katsella ja olla hiljaa. Oli muuten tosi rauhallinen autolta poistuminen. Ja ihan mukavissa tunnelmissa tehtiin hyvä kuralenkki.

Kotimatkalla pysähdyttiin vielä satamassa skeittaamassa Hopun kanssa. Hän oli jo tosi taitava, itse en kyllä uskalla ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti