lauantai 7. huhtikuuta 2012

Tahtirikko

Nyt oli jo kaksi kertaa peräkkäin kahden päivän tauko juoksemisessa. Ihan vaan koska aikataulut on menneet niin. Torstaina siis juoksupäivä. Meni ihan ok, alkaa vaan olla polvet vähän sitä mieltä, että asfaltti on turhan kovaa.

Harmittavasti Sinnin pitkään odotettu hyppytunti peruttiin illalta. Simppa ei siis puuhannut muuta. Hoppu pääsi Nenan kanssa lenkille. Ihan hullun lailla riehuivat koko matkan, mutta ihan hiljaa! Ihmeellistä miten toiset voi leikkiä vaikka kuinka kauan sanomatta mitään kun toiset ei voi edes ajatella leikkimistä huutamatta.

Perjantaina ohjelmassa oli erään kumimaton testausta. Testiyksilöt todistivat, että hyvin pitää ja lujaa pääsee. Sinni pystyi tekemään taas kokonaisia keppejä. Hoppu kaahasi ja kääntyi tehokkaasti kuten testaamiseen kuului. Päätettiin sitten ottaa se matto :)

Lauantaina juostiin taas. Polvien säästämiseksi mentiin metsään päin. Olihan se vähän helpompaa, mutta taitaa olla aika päästää kintut kunnolla toipumaan. Vähän väkinäistä tää nyt on ja turhauttaa kun ei Sinninkään ravaaminen suju kun oma meno on niin tukkosta.

Päivällä käytiin hakemassa tukusta 17,5 kiloa marjoja. On taas jonkun aikaa pirtelötarpeita! Pakkasesta löytyi koirille ihanat ruston palat, toivottavasti ei mee mahat ihan tukkoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti