keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kunnon mudirähinä

Ei ole mikään kovin pehmo pentu tämä. Tulin äsken kassien kanssa kotiin ja vedin alaoven siinä hulinassa voimalla auki. En kassien alta nähnyt, että siellä se taas Hoppu on oven edessä. Lensi päin seinää sitten.. Vähän ajan päästä mentiin käymään pissalla ja samaan paikkaan se taas meni odottamaan oven avautumista.

Pennunpaiskomisaktiviteetin lisäksi päivän ohjelmaan on kuulunut koirien pitkä päivä yksin kotona, melkein 6 tuntia. Kotiin tullessa kaappasin unisen pennun pissalle, ei ollut tehnyt mitään sisälle! Palkaksi näin hienosta käytöksestä lähdettiin Ojankoon seikkailemaan sisarusten kanssa. Sinnin ja neljän pennun kanssa oli oikein jännittävää reippailla iltaruuhkaisessa Ojangossa. Mutta ainakin lapsilla oli kivaa, siis kaikilla.

Hoppu pikku enkeli vaan on nyt niin kovasti itsenäistynyt, että siskot sai aika kovalla kädellä. Siellä kuritettiin siskoja ihan kurittamisen ilosta. Ei se eilinen Rexin kohtelu ollut mitään trauman aiheuttamaa,  tämä nyt tosiaan on vaan osa mudin leikkitapaa.. Toivottavasti se kuitenkin pysyy kohtuudessa ja Hoppu voi jatkossakin leikkiä toisten koirien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti