lauantai 3. syyskuuta 2011

Nyt meillä on kaksi!!

Tuossa se nyt nukkuu sohvan juuressa. Mönkii ja pentuilee ihan järjettömän suloisena. Meinaa kyllä hukkua mattoon, niin pitkäkarvainen ja oikean värinen matto.

Haettiin hänet "mökiltä" eli kotimatka oli epänormaalin pitkä. Ennen matkaan lähtöä sai tavata Sinnin ja ihanasti meni. Matka alkoi kitisten, mutta kun päästiin kehälle (5 min lähdöstä) nukahti jo syliin. Kotona yritettiin tehdä pissa ulos, mutta Sinni häiriköi haukkumalla. Tultiin sisään ja todettiin, että lapsi taitaa olla niin väsy, että nukkukoon nyt.

Olisivat kyllä leikkineet tosi nätisti Sinnin kanssa. Tosi ihanasti käyttäytyivät ja olen tähän mennessä tosi tyytyväinen :) Nyt tuo on nukkunut jo vaikka kuinka kauan, voisi jo herätä...

Nimiä mietitään vieläkin, kaikki hyvät on jo käytetty. Ja viralliseen nimeen ei ole mitään oikeanlaisia sanoja edes olemassa.

Sinnin puuhat on tässä edellisen postauksen jälkeen ollut varsin normilenkkeilyä. Tänään yritettiin käydä tekemässä sentään vähän hyppytekniikkaa, mutta ei jotenkin innostanut.

2 kommenttia:

  1. No niin, onnea Sapille (kannattaa luottaa ensivaikutelmaan) ja perheelle!

    VastaaPoista
  2. Ai niin, missä sydämet?

    VastaaPoista