lauantai 17. syyskuuta 2011

Rantaleijonat

Perjantai on puuhapäivä. Ensin käytiin Sinnin kanssa pyöräilemässä, hyvin kulki! Oli ihana huomata, että Sinni osaa jo käyttäytyä ihan mallikkaasti koiraohituksissa. Onhan sillä panta ja vaihdan sen aina vastakkaiselle puolelle kun havaitsen koiria. Mutta ei se enää edes juuri pöhise ja pistellään vaan haipakkaa ohi.

Lenkin jälkeen haettiin Hoppu mukaan ja kaahatiin Marjolle hakemaan Kiu ja pennut. Mentiin Ojankoon kiertämään pieni lenksu, Hoppu juoksi äitinsä perässä täysiä koko matkan, toiset lapset tuli vaan mun jaloissa, niin se näkyi kuka mitäkin seuraa arvostaa.. Hauskaa meillä oli kaikilla, paitsi Sinnillä jota en uskaltanut ottaa mukaan vielä.

Kotona kaivoin naksuttimen esiin. Töötön kanssa opetellaan nyt niitä jalkojen nostotemppuja, ekana koitetaan saada vasen etujalka ylös. En tiedä miten niitä sitte yhdistetään jatkossa... Hoppu alkoi vasta ehdollistumaan koko naksuun sydämen avulla ja tietysti harjoitteli oman vuoron odottelua.

Iltasella toteutin pitkäaikaisen haaveen ja mentiin rantaan :) Eikä ollut yhtään pettymys. Tyypit kaivoi, hepuloi, lutras ja leikki ihan tolkuttomasti. Ilta-aurinko lämmitti ja oli oikein ihanaa <3

Suihkun ja ruuan jälkeen otukset meni nukkumaan onnellisina.

Lauantain lepopäivä sisälsi vain retken keskustaan, metroa ja ratikkaa testattiin ja ei siinä mitään kummaa ollut. Sinni näytti hienosti esimerkkiä ja oli tosi huomaamattomana jaloissa makaamassa kaikissa kulkimissa. Tänäänki naksuteltiin ja Hoppu alkoi tarjoamaan peruutuksen tynkää kun hain luopumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti