torstai 25. elokuuta 2011

Kertaus on kultaa

Kävi sitten niin onnellisesti, että saatiin PAW kasaan tänäänkin. Tehokas aamu, eilisen teemoja kertaillen. Ekalla kiekalla alkuun pari ihan mieletöntä keppien sisäänmenoa, vaikka kuinka kaukaa ja yli 90 asteen avokulmasta, lujaa meni ja silti taipui kakkosväliin. Itse sitten ilakoin liikaa ja palkkasin useamman kerran liian ajoissa, jolloin jäi vika väli tekemättä. Hyvä minä. Voisihan sitä myös treenata näitä sisäänmenoja vähemmillä kepeillä ja kestoa erikseen..

Siitä jatkettiin takaaleikkailemaan. Nyt mentiin putkeen ja kaikki meni putkeen. Sinni väsyi ennen kun kerittiin saada virheitä esiin. Ja sitten hän meni lelun kanssa putkeen ja tuli ilman sitä ulos. Eikä oikein millään olisi halunnut hakea sitä sieltä pois...

Toka kiekka keinua taasen. Kyllä oli eilinen tehnyt terää tässäkin. Ihan mielettömiä keinuja teki. Otti putkesta vauhtia, eikä haitannut vaikka tuli vähän vino lähestyminen, silti täysiä päähän ja onoffiin. Ihan itse kertoi ettei enää tarvi ekaa palkkaa, ei edes muistanut sitä viimeisimmillä toistoilla. Ehkä se pidetään siinä nyt alkuun silti, mutta eiköhän tuo keinu ala aika valmis olemaan.

Ei junnattu keinua kovin paljon kun meni niin hienosti. Loput energiat käytettiin niiden keppien lopetuksesta neuvottelemiseen. Nyt palkka tuli apparilta, mutta silti ennakoin kehuilla ja sössin monet kepit. Ääliö! Siinä alkoi jo vauhti hiipua ja maistua puulta koko juttu. Saatiin sentään yksi kokonainen suoritus loppuun. Hidas kun mikä, mutta minkäs mahtaa. Nyt voisi alkaa pitää sitä suutaan kiinni sitten mieluummin liikaa kuin liian vähän.

Seuraavissa treeneissä voisi ottaa näitä järkeviä keppejä. Ja kontaktilta jatkamista: valssilla, lähetyksellä, takaisinpäin. Sitten kun sitä hyppytekniikkaa treenaisi joskus, niin kohtahan pääsee ihan oikeisiin kisoihin!

Eilen tavattiin tässä kohtaa kyy parkkikselta auton vierestä. Se sai päättää päivänsä. Onneksi siltä osin ei toistunut eilinen. Sama hyvä loppulenkki kyllä heitettiin. Treenien jälkeen perustettiin pipotehdas, onhan edelliset vastaavat piponi tulleet jo kohta kymmenen vuoden ikään.. Kisälli oli melko kehityskelpoinen, mutta suosittelen pysymään mustikanpoiminnassa pääasiallisesti.

Iltasella vedin vielä treenit ja nakitin ryhmän kantamaan kunnon esteet takaisin hyppytekniikkaosastolle. Nyt voidaan taas treenata sitäkin. Ärsyttävää miten typerästi hyppytekniikkaan yleisesti suhtaudutaan, siihen pitäisi kelvata kaikkein huonoimmat hypyt. Siivekkeissä ei ollut kannattimia varmaan yhdessäkään parissa samoilla korkeuksilla, saati tarpeeksi matalalla. Puhumattakaan niistä rimoista, jotka olivat mutkalla ja eri paksuisia. Siinä sitä voi hyvin treenata hyppytekniikka vaarallisesti ja väärin. Korvista nousee savu kun ajattelenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti