maanantai 1. elokuuta 2011

14 estettä!

PAWin treenit oli tällä kertaa Lahdessa kun oli mentävä sinne hoitamaan asuntojuttuja. Nämä treenit oli lähinnä Sinnin yksityisjuhlaa. Tavoite on nyt saada Sinni kisakuntoon kuukaudessa ja siksi piti testata radan tekemistä.

Emppu rakenteli kivan helpon radan ja paria vaikeeta kohtaa lukuunottamatta se tuntui oikein mainiolta. Tööppö teki ihan oikeaa agilityä 14 esteen radan! Ei siellä ollut kun hyppyjä ja putkia, mutta silti. Tavoite onkin nyt aluksi päästä hyppärille. Emppukin teki rataa ja oli hauskaa nähdä Hömppä tästä kuvakulmasta, hullun lujaa se menee ja näyttää ihan kaistapäiseltä, ja silti ihan pätevältä.

Enää pitää saada radalle ympättyä rengas ja kepit. Rengasta on jo tehty hyppysuoralla, se menee siinä hyvin, vinompaa lähestymistä pitää vielä harjotella. Mutta ne kepit. Niitähän on harjoteltu tässä viimeaikoina useampaan otteeseen, siis niihin lähestymistä esteen kautta. Ja se ei ole ollut helppoa. Luulin, että kyse on vaan vaikeista avokulmista, mutta ei se olekaan vaan sitä.

Tänään kokeiltiin suoraa lähestymistä esteiltä neljällä kepillä. Se oli hirveän hankalaa, ihan hirveää. Olihan Tööppö jo väsynyt pitkän radan tekemisestä, mutta silti! Ei meinannut millään mennä oikein jos oli edes yhden hypyn takaa tulossa. Ei edes yrittänyt. Sitten kun saatiin joku onnistunut toisto niin ahneina kokeiltiin putki-hyppy-kepit suorassa, mutta se ei tainnut onnistua ollenkaan. Lopuksi vielä haluttiin kokonaiset kepit ja taas ahneena hypyn kautta kokeiltiin, eipä menny. Ei tosin helpolla menny enää pelkästäänkään keppejä.

Nyt jälkiviisaana voin todeta, että olisi pitänyt avata ne kaksi paria heti niin, että pääsisi suoraan läpi. Siitä sitten sulkea onnistumisten myötä.. No näin tehdään sitten kun seuraavan kerran tähän sarkaan puututaan. Nyt lepäillään agilitystä ja varsinkin keppihommista vähän aikaa.

Ostin nyt sitten sitä Frank'sia. Maksoi 15,10€ 3 kg mininappulaista, ei kovin halpaa joten ei taida jäädä lopulliseksi ratkaisuksi. Mutta katotaan nyt ensin miten toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti